İstanbul'un Keşfedilmeyi Bekleyen Plajları

24-07-2024 13:57
İstanbul'un Keşfedilmeyi Bekleyen Plajları

İstanbul’un Sakin ve Sessiz Plajları


İstanbul Avrupa Yakası


Büyük Liman Koyu: Sarıyer ilçesinde yer alır İstanbul’a yakın koylar arasında sakinlik arıyorsanız tercih edebileceğiniz ilk yer. Kamp için uygun koşullara sahip, yeşil ve mavinin buluştuğu bir nokta.

Karaburun Koyu: Arnavutköy’deki Karaburun Koyu, İstanbul’a yakın koylar içinde bir diğer önerimiz. Kilyos Plajı’na yakın konumdaki koy, şehrin saklı cennetlerinden. Temiz ve eşsiz kumsalı ile İstanbul’da denize girilecek sakin yerler arayanların tercihlerinden Karaburun Koyu, kano, yamaç paraşütü ve sörf gibi spor imkanı da sunuyor.

Tarabya Plajı: Sarıyer'de yer alan bol manzaralı tertemiz suyu ile sakinlik arayanların gözde mekanlarından bir plaj, ince kumlu sahil şeridi boyunca zaman geçirebileceğiniz kafe ve restoranları mevcut olan bu plaj henüz hala keşfedilmeyi bekleyen plajlar arasında.

Uzunya Koyu: İstanbul’daki plajlar arasında yeşilliği bol ve aynı zamanda piknik yapabileceğiniz gizli bir koy, tam olarak yeşil ve mavinin tadını çıkarabileceğiniz eşsiz bir plaj.

Marmaracık Plajı: İstanbul’da sessiz sakin bir plaj daha karadeniz sahil kesiminde olmasına rağmen çok sakin ve durgun bir suya sahiptir.

Resim Görüntüsü

Çilingoz Plajı: Çok bilinmeyen saklı plajlardan bir diğeri Çilingoz Plajı. Çatalca ilçesindeki plaj, İstanbul sakin sahil arayanların Karadeniz kıyısında ve sert dalgalıdır.

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü

Karacaköy Evcik Plajı: İstanbul sakin sahiller arasında bir diğeri ise yine çatalca kıyılarından, temiz kumsala ve temiz denize sahip. Burada aynı zamanda Evcik Kilisesi ve Anastasius Surları’nı görebilirsiniz.

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü


Ormanlı Plajı: Çatalca’dan son bir öneri ormanlı plajıdır tertemiz ve diğerlerine oranla daha sakin bir sahile sahip.

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü



İstanbul Anadolu Yakası


İmrenli Plajı: Şile’nin en sakin ve ulaşımı kolay plajlarından, sahil kesiminde bir çok işletme mevcut olmasına rağmen kalabalık ve gürültülü bir mekan değildir. Sakinliği ve ailesi ile birlikte gidecek olanların tercihi bir mekan.

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü

Akçakese Plajı: Şile merkezine 17 kilometre mesafede yer alır, karadeniz sahil kesimleri arasında en sakin ve dalgalı olmayan bir denize sahip, kamp alanları ücretli ve ücretsiz alanlara sahip doğanın tadını çıkarabileceğiniz gizli yerllerden.

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü


Sahilköy Plajı: İstanbul’da denize girilecek sakin yerler arasında bir mekan kamp içinde el verişli doğası ve sessiz atmosferi size aradığınız enerjiyi kazandıracaktır.

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü

Sofular Plajı: Şile’ye 15 kilometre mesafede yer alır İstanbul’da yer alan tek mavi bayraklı plaj. Sofular Plajı’nda ormanlık alan ve sahil bir arada yeşil ile mavinin eşsiz güzelliğini tadabilirsiniz. 

Konum için Tıklayın

Resim Görüntüsü

Alacalı Plajı : İstanbul Anadolu Yakası’nda bir diğer saklı kalmış plaj şilenin doğusunda yer alan sahil çok bilinmeyen ancak sakinlik seven herkesin çok beğendiği bir mekan denizi temiz ve sahili ince kumludur..

Konum için Tıklayın

Resim görüntüsü

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.